Ekologisk och naturlig tvål från Nioma

För att slippa onödiga kemikalier i din vardag kan du börja med att byta ut din vanliga tvål mot en ekologisk. En ekologisk tvål innehåller inga kemiska tillsatser som är dåliga för din hud. Ekologiska produkter är även skonsammare för miljön än konventionella produkter som ofta innehåller hormonstörande ämnen och konserveringsmedel som tillsammans med duschvattnet rinner ut i våra sjöar och hav.

Hos Nioma hittar du härliga ekologiska olivtvålar helt utan konserveringsmedel. Nioma använder sig av glycerin som är ett fuktbindande ämne. Detta ämne tas oftast bort i vanliga tvålar vilket gör att tvålen inte blir lika återfuktande som den skulle kunna vara. Glycerin återfettar på djupet och skapar ett naturligt skydd i huden vilket gör att du inte behöver använda hudkräm lika ofta. Glöm inte att köpa ett torrt tvålfat till din naturliga tvål, då håller den som längst.

I vårt samhälle med oren stadsluft, kläder i syntetiska material, starka parfymer och hygiennormer utsätts vår hud för många påfrestningar dagligen. Särskilt våra händer, som tvättas ofta. Rusta din hud för vårt omväxlande karga klimat här i Norden med ekologiska produkter som rengör och återfuktar på djupet. Din hud kommer att tacka dig.

av 8 maj, 2017.    Okategoriserade